Online 24/7 beschikbaar

checklists en formulierenstandaard documenten

24/7 online en altijd up-to-date. Betrouwbaar en deskundig. Nederlandstalige én Engelstalige documenten.

Online 24/7 beschikbaar

checklists en formulierenstandaard documenten

24/7 online en altijd up-to-date. Betrouwbaar en deskundig. Nederlandstalige én Engelstalige documenten.

De virtuele personeelsadviseur

Informatie, documenten, checklists

24/7 online toegang

Als klant van Jill heb je 24/7 toegang tot de online portal met belangrijke informatie, checklists, formulieren en standaard documenten voor én over personeel. Alle documenten in de online portal kun je gemakkelijk aanpassen aan de situatie binnen jouw bedrijf. Overzichtelijk en altijd up-to-date! Ben je op zoek naar Engelstalige informatie en documenten voor jouw personeel? Ook deze vindt je in de online portal van Jill.

Online portal

Jill is dé virtuele personeelsadviseur voor betrouwbaar en deskundig advies over en voor jouw personeel. Virtueel én persoonlijk!

Andere diensten van Jill

Gratis personeelsgids

Klanten van Jill krijgen een gratis personeelsgids op maat. Jill helpt je aan een personeelsgids met alle belangrijke afspraken over het werken bij jouw bedrijf. Lekker duidelijk en zo voorkom je onnodig gedoe.

Persoonlijk advies

Jill, de virtuele personeelsadviseur, staat je graag persoonlijk te woord. Als klant van Jill kun je terecht voor persoonlijk advies over  jouw personeel.

Oplossingen op maat

Maak je je zorgen over een situatie met een of meerdere werknemers en lig je ’s nachts wakker? Heb je behoefte aan een oplossing op maat? Jill ontzorgt je en helpt je graag aan de juiste oplossing.

Virtuele personeelsadviseur

Virtueel personeelsadvies

24/7 online toegang tot veel kennis en praktische documenten