Oplossingen op maat

snel en effectief

Behoefte aan een oplossing op maat? Geen enkel probleem. Jill helpt je graag.

Oplossingen op maat

snel en effectief

Behoefte aan een oplossing op maat? Geen enkel probleem. Jill helpt je graag.

De virtuele personeelsadviseur

Virtueel én persoonlijk advies

Meld jouw werknemer zich continu ziek? Heb je een conflict? Houd je werknemer zich niet aan zijn afspraken en/of functioneert jouw werknemer niet zoals verwacht? Jill helpt je aan een oplossing op maat en helpt je om onnodige personeelskosten te besparen.

Oplossingen op maat

Jill is dé virtuele personeelsadviseur voor deskundig en betrouwbaar advies voor en over jouw personeel. Jill staat je zowel Nederlandstalig als Engelstalig te woord. Op zoek naar Engelstalige documenten voor jouw personeel? Jill heeft het! Meld je nu aan en word klant van Jill.

Andere diensten van Jill

Online portal

Als klant van Jill heb je 24/7 toegang tot een online portal met belangrijke informatie, checklists, formulieren en standaard documenten voor en over personeel.  Overzichtelijk en altijd up-to-date!

Persoonlijk advies

Jill, de virtuele personeelsadviseur, staat je graag persoonlijk te woord. Als klant van Jill kun je terecht voor persoonlijk advies over  jouw personeel.

Gratis personeelsgids

Klanten van Jill krijgen een gratis personeelsgids op maat. Jill helpt je aan een personeelsgids met alle belangrijke afspraken over het werken bij jouw bedrijf. Lekker duidelijk en zo voorkom je onnodig gedoe.

Virtuele personeelsadviseur

Virtueel personeelsadvies

24/7 online toegang tot veel kennis en praktische documenten