Persoonlijk advies

betrouwbaar en deskundigop maat

Virtueel én persoonlijk advies over en voor jouw personeel. Betrouwbaar en deskundig advies.

Persoonlijk advies

betrouwbaar en deskundigop maat

Virtueel én persoonlijk advies over en voor jouw personeel. Betrouwbaar en deskundig advies.

De virtuele personeelsadviseur

Virtueel en dichtbij

Persoonlijk advies

Jill is dé virtuele personeelsadviseur voor persoonlijk en deskundig advies over én voor jouw personeel. Jill heeft kennis van zaken, schakelt snel en voorziet je dagelijks van praktische oplossingen. Ook helpt Jill je om problemen te voorkomen én om onnodige personeelskosten te besparen.

Heb je een zieke werknemer of dreigt er een conflict? Jill staat voor je klaar en helpt je aan de juiste oplossing. Heb je behoefte aan een vraagbaak voor je werknemers voor allerlei vragen over arbeid en personeel? Dan staat Jill zowel jou als je werknemers dagelijks te woord, zowel Engelstalig als Nederlandstalig. Virtueel én persoonlijk!

Jill is dé virtuele personeelsadviseur voor persoonlijk, betrouwbaar, deskundig én betaalbaar advies over en voor jouw personeel.

Bij Jill, dé virtuele personeelsadviseur, kun je terecht voor:

Een gratis personeelsgids

Klanten van Jill krijgen een gratis personeelsgids op maat. Jill helpt je aan een personeelsgids met alle belangrijke afspraken over het werken bij jouw bedrijf. Lekker duidelijk en zo voorkom je onnodig gedoe.

24/7 online toegang

Als klant van Jill heb je 24/7 toegang tot een online portal met belangrijke informatie, checklists, formulieren en standaard documenten voor en over personeel.  Overzichtelijk en altijd up-to-date!

Oplossingen op maat

Een moeilijke situatie met een of meerdere werknemers en lig je er ’s nachts wakker van? Heb je behoefte aan een oplossing op maat? Jill denkt actief met je mee en helpt je graag aan de juiste oplossing.

Virtuele personeelsadviseur

Virtueel personeelsadvies

24/7 online toegang tot handige informatie en praktische documenten