Zo vier je de feestdagen inclusief

“De feestdagen” zijn meer dan alleen Kerst en Oud & Nieuw. Elk teamlid heeft zijn eigen tradities en waarden. Hier zijn enkele concrete stappen om de ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป op de werkvloer betekenisvol te maken:

๐Ÿ’ก ๐—™๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป: Bied je team de vrijheid om zelf te kiezen wanneer ze vrij nemen. Of het nu gaat om het Suikerfeest, Chanoeka of een andere belangrijke dag, het erkennen van deze diversiteit versterkt het teamgevoel.

๐Ÿ’ก ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€: Tijdens de kerstperiode kan het rustiger zijn op kantoor. Stimuleer medewerkers, waarvoor de kerstperiode geen speciale betekenis heeft, om deze tijd te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling of teamprojecten. Zo blijven ze betrokken en productief.

๐Ÿ’ก ๐—ฉ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป: Organiseer door het jaar heen online of fysieke bijeenkomsten waar medewerkers hun eigen feesttradities kunnen delen. Dit verrijkt het team met nieuwe inzichten en versterkt de onderlinge band.

๐Ÿ’ก ๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ด: Vraag actief naar ideeรซn en voorkeuren van je teamleden over hoe ze de feestdagen willen vieren. Dit zorgt voor een cultuur waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Bij ๐——๐—ฒ ๐—ฉ๐—ถ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ zetten we ons in voor een werkomgeving waar diversiteit en inclusiviteit centraal staan. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op!